Dersom du har det litt travelt en dag men ønsker en god middag kan dette være løsningen. Middagen smaker fortreffelig og er rask å lage.
Vi har funnet ut at vi foretrekker Barilla glutenfri pasta, den blir myk uten å bli klissete. I denne retten bruker jeg spagettien deres.
INGREDIENSER
600 g laks
350 g spagetti
3 dl fløte
1 boks Tine kremost urter (125 g)
salt og pepper
brokkoli
SLIK GJØR DU
Kok spagettien al dente i en stor kjele hvor du har godt med vann og rikelig med salt. Mens pastaen koker skjærer du laksen i terninger og brokkolien i små buketter. Kok opp fløte, kremost i en kaserolle sammen med salt og pepper.
Når pastaen er nesten ferdig (ca 1 minutt igjen) tar du brokkolien oppi kjelen. Sil av vannet når brokkolien er så vidt kokt og spagettien er al dente.
Ha laksen i sausen og kok forsiktig opp. Hell sausen med laks i over pastaen. Da er retten klar til servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar