Ingredienser:
150 g havregryn
150 g bokhvetemel
40 g moste linfrø
40 g rismel
50 g havremel
60 g maizena
1 ss fiberhusk
1 ss pofiber
1 ts xathantan gum (evt. frysepulver)
1/2 ts tørrgjær (kan kuttes ut)
1 ts salt
1 ss lys sirup
1 ss surdeig (kan byttes ut med 1/2 ts tørrgjær)
3 dl vann
3 dl kefir
oregano (til fyll)
ost (til fyll)
spekeskinke (til fyll)
Bland alle de tørre ingrediensene, ha deretter i de våte. Elt i kjøkkenmaskin i ca 5 min. Dekk bakebollen med plastfolie hev i minst 3 timer, helst over natten.
Del deigen i to biter å ha den på ein bakematte med mel. Trykk ut deigen med handa å del den i åtte biter.
Fyll hver bit med ost, spekeskinke og oregano. Rull sammen til horn. Etterhev i 30-45 min. Stek deretter på 225 grader i ca 15 min.
Kos deg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar